MUG SUBLIMATION

MUG SUBLIMATION PRINTING


Check this video process mug sublimation printingSUBLIMATION PRINTING 


MUG atau cawan adalah salah satu cenderahati yang banyak terdapat di pasaran dan ia menjadi cenderahati yang sangat mudah untuk di berikan bagi apa jua majlis samada majlis perkahwinan , makan malam , hari keluarga dan majlis syarikat. 


Mug ini bersize 11 oz dan mempunyai tangkai bagi memudahkan pengunaan mug seterusnya ia mempunyai coating spesial pada bahagian luar bagi tujuan prinitng proses . Mug yang di coating sahaja sesuai untuk tujuan printing dengan mengunakan teknologi sublimation pelanggan boleh mencetak pelbagai jenis design dan warna tanpa had tetapi ia mesti mengikuti size mug tersebut . Terdapat pelbagai jenis mug yang di coating berada di pasaran dan yang di bekalkan oleh kami juga banyak antaranya termos , mug tangkai love , mug berwarna dan pelbagai size . 


Proses sublimation ini memerlukan printer sublimation ink , kertas sublimation dan mesin heatpress . sublimation ink yang digunakkan adalah dari kualiti tinggi ia mengeluarkan hampir 99% color design dan pengunaan kertas sublimation juga membantu design yang di hasilkan pada mug adalah berkualiti tinggi. 


Production sublimation kami mempunyai kapasiti yang tinggi ini kerana kemudahan serta mesin yang kami gunakkan adalah jenis industri dan dapat running lebih dari 10 jam tanpa henti . Bagi sebarang pertanyaan anda boleh hubungi wakil jualan kami yang berusaha untuk memenuhi keperluan anda di no : 


+6012-378 3066

+6019-710 3066

+609-572 9496

 

Saudagar Printing Malaysia

www.saudagar2u.com

Trust | Affordable | Quality