EMBROIDERY

Embroidery With Minimum QuantitySulaman berkomputer : Logo , Patches , Name tag , Wording & Embos.


Saudagar Printing Malaysia mempunyai kapasiti kerja berpengalaman lebih dari 5 tahun dalam proses menyediakan perkhidmatan sulaman berkomputer pada kadar harga yang berpatutan serta dengan kuantiti yang minimum.


Kilang sulam mempunyai pengalaman membuat sulaman pada baju korporat , t shirt , Polo lacoste , topi , beg dan Seluar. Dengan harga yang kompetetif , Saudagar printing malaysia dapat menyediakan perkhidmatan yang sesuai dengan pelbagai jenis pelanggan sama ada dari sektor korporat , kerajaan , swasta atau persendirian.


Proses sulam : Artwork atau design yang hendak di sulam perlu terlebih dahulu di berikan atau di tunjukkan pada kami agar kerja-kerja penelitian dan editing dapat di buat. proses seterusnya adalah membuat blok, blok sulam ini agak memakan masa sedikit jika logo sulaman atau tulisan tiada dalam simpanan kami . Blok sulam perlu di buat terlebih dahulu dan di uji pada mesin , sebelum kerja-kerja menyulam di jalankan pada fabric.


Bagi harga setiap logo sulam berbeza mengikut size logo , berapa banyak jahitan yang di gunakkan ( Stichting ) dan quantiti logo yang hendak si sulam. Harga bagi 1 jenis logo yang bersize antara 2.5 inch - 3.5 inch bermula dari Rm 3.00 . Bagi tulisan ( wording ) ia mengikut size tulisan tersebut iaitu :  ( panjang x lebar ) dan harga bermula dari RM 2.50 . 


Kami disini sangat menghargai pelanggan dan hasil kerja pereka grafik yang menghasilkan artwork untuk di sulam , oleh itu hasil kerja agent / pelanggan / dealer kami tidak akan di PUBLISH di mana-mana media yang dimiliki kami. kami sangat menjaga privasi pelanggan.


Sila hubungi kami untuk mendapatkan keterangan yang lebih lanjut serta mahu proses perbincangan yang lebih mendalam di nombor ini

Ms Eya   +6012-378 3066

Ms Kira  +6019-710 3066

Ms Fai    +6013-727 3066


Saudagar Printing Malaysia® 

www.saudagar2u.com

Trust | Affordable | Quality