REKAAN BAJU SUKAN SEKOLAH DI MALAYSIA

27/06/2018 1 Comment(s)

REKAAN BAJU SUKAN SEKOLAH DI MALAYSIA

 

 

Pembekal Baju Sukan & Seluar Trek Sekolah

 

 

Terdapat banyak rekaan baju sukan sekolah di Malaysia.Baju sukan ini boleh dikategorikan mengikut jenis sekolah rendah, sekolah menengah, pra sekolah, tadika, sekolah internasional,sekolah persendirian dan sekolah agama.

 

 

Setiap tahun,sekolah akan membuat tempahan baju sukan dan seluar mengikut kuantiti murid yang berdaftar dan selalunya rekaan akan mengikut rekaan asal yang digunakan sebelum ini. Bagi kanak-kanak atau sekolah rendah kain cotton yang selesa digunakan untuk membuat baju sukan agar kanak-kanak akan merasa selesa apabila membuat aktiviti di sekolah.

 

 

Jadi,kami sebagai pengilang menitikberatkan soal keselesaan kanak-kanak di sekolah agar mereka dapat membuat aktiviti dengan selesa. Saiz kanak-kanak dari 22 hingga 36. Ukuran ini adalah mengikut lampiran di bawah.

 

 

 

 

 

Bagi pihak sekolah yang ingin membuat tempahan baju sukan boleh membuat tempahan awal bagi mengelakkan tempahan lewat sampai ke sekolah. Ini kerana kami sebagai pihak pengilang memerlukan masa untuk menyiapkan tempahan sekolah yang adakalanya melebihi 1200 pasang tempahan. Di sini kami lampirkan contoh-contoh rekaan yang telah kami buat sebelum ini bagi rujukan.

 

 

 

 

1 Comment(s)

AZIRAWANI BINTI AB.LLAH:
09/02/2021, 04:11:48 AM
Reply

minta pihak encik pm harga shirt customade 2 warna jenis microfibre short sleeve berkolar dan long sleevecikgu zira 0172181884

Write a Comment